Ai deja un expresial? Atunci: login in expresial
Inca n-ai un expresial? Atunci: fa-ti un expresial

inchide fereastra
Username
Parola
Am uitat parola | Inregistrare

Dă LIKE pentru Spunetiparerea.ro!
apasă butonul de LIKE de mai jossunt deja fan

Texte publicate

postat în Nuvelă la 09.07.2014, 21:59

***  I. ***

 

- Am căutat ce mi-ai cerut și-am văzut pe net niște poze cu parcul din Bujiru; cred că merită încercat acolo. - Mâine o sun să-i urez ”La mulți ani”. - Ce treabă ai? N-ai treabă cu ea. Uită-te … - Trebuie să-i vorbesc, să reparăm cumva. Oare ce să-i zic? - Ce să repari? N-ai ...


postat în Eseu la 20.06.2014, 14:27

Trebuia să ajung la Depoul Alexandria. Pentru aceasta aveam să iau autobuzul 300 până la Galeriile Orizont, apoi urma să merg puțin pe jos până la Universitate, iar de acolo voi fi luat troleibuzul 91 până la capăt, respectiv destinație.

Contrar obiceiului de-a porni încă de ...postat în 100% real la 18.06.2014, 03:41

Ieri dupămasă am plecat într-una din dragele mele și cunoscutele plimbări. Prin Capitală, de această dată, în încercarea de a găsi zone încă ne-văzute, vorbe încă ne-auzite sau locuri schimbate radical de la momentul ultimei vizite. Extraordinar !!!!!!

Din nevoia de a ajunge mai repede de la punctul A la punctul B, acolo unde avea să urmeze plimbarea per pedes, am ...postat în Eseu la 30.08.2012, 18:04

Suntem ca musculitele care se apropie noaptea de becurile cu incandescenta, atrase de lumina puternica si de frumusetea ei, desi atingerea sau simpla proximitate a becului le poate fi fatala.

 

Incercam sa gasim fericirea, incercam sa gasim frumosul, incercam sa gasim acea persoana care sa ne umple de viata doar prin simpla alaturare de trupul nostru. ...postat în Eseu la 31.07.2012, 20:46

În urma unei discuții pe care am avut-o cu o bună prietenă am ajuns la o definiție abstractă a iubirii, în care eu cred și pe care cred că e bine să o știi și tu.

 

Multă lume consideră iubirea ca fiind un fel de simbioză în care cele două părți implicate ajung să depindă una de cealaltă.

Prin urmare, în sufletul ...postat în Filosofie la 20.07.2012, 15:01

Cheia este in tine, iar broasca este in lume.
Daca te duci in lume fara sa crezi in tine, nu vei putea deschide broasca; daca ramai in tine si nu te duci in lume, vei avea o cheie spre nimic.


postat în Opinii și păreri la 18.07.2012, 19:35

UPDATE.: Conform planului stabilit si anuntat intr-unul din articolele de pe Blogul Spunetiparerea.ro, in curand, toate textele personale scrise de mine si publicate pe blog (texte care nu au legatura cu Spunetiparerea.ro) vor fi mutate aici, pe expresialul meu, blogul urmand sa devina un loc unde sa fie publicate doar articole referitoare la Spunetiparerea.ro, la echipa, sau care sa contina ...Texte pe pagina: 1-7 din 7